Shiatsu

Shiatsu on Japanilainen kokonaisvaltainen kehonhoitomuoto, joka perustuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Hoidon tavoitteena on avata energiatukoksia kehon meridiaanikanavia ja niillä sijaitsevia akupisteitä käsittelemällä. Energia pääsee virtaamaan vapaammin ja keho tasapainottuu pystyen itse korjaamaan häiriötiloja.

Tällä lempeällä hoitomuodolla voidaan suotuisasti hoitaa mm. stressiä, unettomuutta, selkävaivoja, hartia- ja niskakipuja sekä erilaisia särkyjä ja jännityksiä. Ennaltaehkäisevänä hoitona shiatsu on ihanteellinen koko kehon energiatasapainon ja elinvoiman ylläpitäjä.

Shiatsuhoito tehdään pehmeällä alustalla lattiatasossa ja hoitoon tullessa onkin hyvä varata mukaan mukavan tuntuiset, kiristämättömät vaatteet. Hoidon jälkeen olo on levollinen ja rauhallinen, on hyvä antaa itselleen aikaa hiljentyä ja muistaa juoda tarpeeksi vettä.


HINNAT:

Shiatsuhoito 90 min.:  65€
Shiatsuhoito 60 min.:  50€

Työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset:
Shiatsuhoito 90 min.:  55€
Shiatsuhoito 60 min.:  40€YHTEYSTIEDOT JA AJANVARAUSShiatsu

Ihan aina ei shiatsuhoito sovi; esteitä ovat vakavat sairaudet, esim. sydän- ja verisuonitaudit, aivoverenkierron häiriöt, syöpä ja pahanlaatuiset kasvaimet. Myös tavallinen flunssa tai muu akuutti sairaus on syytä hoitaa ensin pois. Jos olet epävarma hoidon soveltuvuudesta kohdallasi, ota yhteyttä.