Hoidot

Shiatsu
hoitaa kehoa lempeästi ja kokonaisvaltaisesti

Rentoutusvalmennus
rentoutuminen purkaa stressiä ja poistaa kehon jännityksiäIntialainen päähieronta
lievittää stressiä ja rentouttaa kehoa pään alueen hieronnan kautta

Rentoutushoito
neuro-relaxation -menetelmä elvyttää ja antaa energiaa arjen keskelläLahjakortit
anna lahjaksi rentouttava hyvinvointihetkiShiatsu

Shiatsu on Japanilainen kokonaisvaltainen kehonhoitomuoto, joka perustuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Hoidon tavoitteena on avata energiatukoksia kehon meridiaanikanavia ja niillä sijaitsevia akupisteitä käsittelemällä mm. peukalon ja kämmenen painalluksin sekä erilaisin venytyksin. Aineenvaihdunta tehostuu ja keho tasapainottuu pystyen itse korjaamaan häiriötiloja.

Tällä lempeällä hoitomuodolla voidaan suotuisasti hoitaa mm. stressiä, unettomuutta, selkävaivoja, hartia- ja niskakipuja sekä erilaisia särkyjä ja jännityksiä. Ennaltaehkäisevänä hoitona shiatsu on ihanteellinen koko kehon energiatasapainon ja elinvoiman ylläpitäjä.

Shiatsuhoito tehdään pehmeällä alustalla lattiatasossa ja hoitoon tullessa onkin hyvä varata mukaan mukavan tuntuiset, kiristämättömät vaatteet. Hoidon jälkeen olo on levollinen ja rauhallinen, on hyvä antaa itselleen hetki aikaa hiljentyä ja muistaa juoda tarpeeksi vettä.

Milloin hoito ei sovi?

Hinnat:
Shiatsuhoito 90 min.:
   65€
Shiatsuhoito 60 min.:
   50€

Työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset -10%

Shiatsu

Sivun alkuun

Rentoutusvalmennus

Rentoutusvalmennuksen tavoitteena on kehon ja mielen kokonaisvaltainen rentoutus. Rentoutuminen on tehokas tapa ylläpitää omaa jaksamista. Rentoutuessa parasympaattinen hermosto aktivoituu, jolloin sydämen syke rauhoittuu, hengitys tasaantuu ja aineenvaihdunta tasapainottuu.

Rentoutumisen vaikutukset voi havaita esimerkiksi stressin ja kiputuntemusten lievittymisenä, lihasjännitysten laukeamisena sekä unen laadun paranemisena. Rentoutumisen jälkeen olo on virkistynyt ja levollinen.

Rentoutusvalmennus sisältää alkukeskustelun sekä erilaisten vahvistavien ja myönteisten mielikuvien avulla toteutetun yksilöllisen rentoutuksen. Valmennuksen kesto yhteensä 45 – 60 min.

Hinnat:
Rentoutusvalmennus 45-60min.:
50€
Rentoutusvalmennus kotikäyntinä: *
60€


Työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset -10%

* Kotikäynnit Kangasalan ja Tampereen alueella.

Sivun alkuun

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on rentouttava hoitomuoto, joka lievittää stressiä ja jännitystä, virkistää mieltä ja parantaa verenkiertoa. Hoito aktivoi koko kehoa pään alueen hieronnan kautta ja sillä pyritään kokonaisvaltaiseen kehon ja mielen rentoutumiseen.

Hyviä tuloksia on saatu mm. stressin, päänsäryn ja unettomuuden hoidossa. Päähieronta voi parantaa keskittymiskykyä, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ja saattaa tehostaa hiustenkasvua.

Intialainen päähieronta tapahtuu tuolilla istuen. Hoidossa käsitellään pään lisäksi hartiat, yläselkä ja olkavarret sekä kasvot ja korvat. Hoidon kesto n. 45 min. Soveltuu ihanasti yhdistettäväksi Rentoutushoidon kanssa!

Milloin hoito ei sovi?

Hinnat:
Intialainen päähieronta 45min.:
   40€
Intialainen päähieronta + Rentoutushoito:
   60€

Intialainen päähieronta kotikäyntinä: *
   50€

Työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset -10%

* Kotikäynnit Kangasalan ja Tampereen alueella.
intialainen päähieronta

Sivun alkuun

Rentoutushoito

Rentoutushoito käyttäen neuro-vascular / neuro-relaxation -hierontatekniikkaa. Tekniikka on intialaisen joogin kehittämä rentouttava metodi, jonka avulla voi elpyä nopeasti sekä fyysisesti, että henkisesti.

Tämä rentouttava ja energisoiva hierontakäsittely vilkastuttaa veren- ja lymfanesteiden kiertoa, tehostaa energian vapaata virtausta ja tasapainottaa kehoa. Ihana hoito kiireisen arjen keskelle!

Hoito tehdään alusvaatteiden päältä, asiakkaan ollessa päinmakuulla joko hoitopöydällä tai lattialla patjan päällä. Rentoutushoito sopii hyvin yhdistettäväksi Intialaisen päähieronnan kanssa!

Milloin hoito ei sovi?

Hinnat:
Rentoutushoito 30min.:
   30€
Rentoutushoito + Intialainen päähieronta:
   60€


Työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset -10%

rentoutushieronta

Sivun alkuunMilloin hoito ei sovi?

Ihan aina eivät hierontahoidot (Shiatsu, Intialainen päähieronta ja Rentoutushoito) sovi; esteitä ovat vakavat sairaudet, esim. sydän- ja verisuonitaudit, aivoverenkierron häiriöt, syöpä ja pahanlaatuiset kasvaimet. Raskauden aikana voi tulla shiatsuhoitoon (ei kuitenkaan ensimmäisen kolmanneksen aikana), mutta akupisteitä ei käsitellä erikseen. Myös tavallinen flunssa tai muu akuutti sairaus on syytä hoitaa pois ennen hoitoon tuloa.

Rentoutusvalmennus sopii yleensä kaikille, mutta esimerkiksi flunssa tai muu akuutti sairaus on hyvä hoitaa pois ennen hoitohuoneelle tuloa.

Jos olet epävarma jonkin hoidon soveltuvuudesta kohdallasi, ota yhteyttä.

Sivun alkuun
Etusivulle