Hoidot

Shiatsu
hoitaa kehoa lempeästi ja kokonaisvaltaisesti

Intialainen päähieronta
lievittää stressiä ja rentouttaa pään alueen hieronnan kautta

Rentoutushieronta
neuro-relaxation -menetelmä elvyttää ja antaa energiaa arjen keskellä

Rummutusrentoutus
rummun värähtely hoitaa kehoa samalla kun mieli rentoutuu

Lahjakortit
anna lahjaksi rentouttava hemmotteluhetki

Shiatsu

Shiatsu on Japanilainen kokonaisvaltainen kehonhoitomuoto, joka perustuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Hoidon tavoitteena on avata energiatukoksia kehon meridiaanikanavia ja niillä sijaitsevia akupisteitä käsittelemällä mm. peukalon ja kämmenen painalluksin sekä erilaisin venytyksin. Verenkierto tehostuu ja keho tasapainottuu pystyen itse korjaamaan häiriötiloja.

Tällä lempeällä hoitomuodolla voidaan suotuisasti hoitaa mm. stressiä, unettomuutta, selkävaivoja, hartia- ja niskakipuja sekä erilaisia särkyjä ja jännityksiä. Ennaltaehkäisevänä hoitona shiatsu on ihanteellinen koko kehon energiatasapainon ja elinvoiman ylläpitäjä.

Shiatsuhoito tehdään pehmeällä alustalla lattiatasossa ja hoitoon tullessa onkin hyvä varata mukaan mukavan tuntuiset, kiristämättömät vaatteet. Hoidon jälkeen olo on levollinen ja rauhallinen, on hyvä antaa itselleen hetki aikaa hiljentyä ja muistaa juoda tarpeeksi vettä.

Milloin hoito ei sovi?

Hinnat:
Shiatsuhoito 90 min.:
   65€
Shiatsuhoito 60 min.:
   50€

Työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset -10%

Shiatsu

Sivun alkuun

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on rentouttava hoitomuoto, joka lievittää stressiä ja jännitystä, virkistää mieltä ja parantaa verenkiertoa. Hoito aktivoi koko kehoa pään alueen hieronnan kautta ja sillä pyritään kokonaisvaltaiseen kehon ja mielen rentoutumiseen.

Hyviä tuloksia on saatu mm. stressin, päänsäryn ja unettomuuden hoidossa. Päähieronta voi parantaa keskittymiskykyä, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ja saattaa tehostaa hiustenkasvua.

Intialainen päähieronta tapahtuu tuolilla istuen. Hoidossa käsitellään pään lisäksi hartiat, yläselkä ja olkavarret sekä kasvot ja korvat. Hoidon kesto n. 45 min. Soveltuu ihanasti yhdistettäväksi Rentoutushieronnan kanssa!

Milloin hoito ei sovi?

Hinnat:
Intialainen päähieronta 45min.:
   40€
Intialainen päähieronta + Rentoutushieronta:
   60€

Intialainen päähieronta kotikäyntinä*:
   50€

Työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset -10%

* Kotikäynnit Kangasalan ja Tampereen alueella.
intialainen päähieronta

Sivun alkuun

Rentoutushieronta

Rentoutushieronta käyttäen neuro-vascular / neuro-relaxation -hierontatekniikkaa. Tekniikka on intialaisen Shrii Shrii Anandamurtin kehittämä rentouttava metodi, jonka avulla voi elpyä nopeasti sekä fyysisesti, että henkisesti.

Tämä rentouttava ja energisoiva hierontakäsittely vilkastuttaa veren- ja lymfanesteiden kiertoa, tehostaa energian vapaata virtausta ja tasapainottaa kehoa. Ihana hoito kiireisen arjen keskelle!

Hoito tehdään alusvaatteiden päältä, asiakkaan ollessa päinmakuulla joko hoitopöydällä tai lattialla patjan päällä. Rentoutushieronta sopii hyvin yhdistettäväksi Intialaisen päähieronnan kanssa!

Milloin hoito ei sovi?

Hinnat:
Rentoutushieronta 30min.:
   30€
Rentoutushieronta + Intialainen päähieronta:
   60€


Työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset -10%

rentoutushieronta

Sivun alkuun

Rummutusrentoutus

Rummutusrentoutus on noin puoli tuntia kestävä hoito, jonka aikana rummun värätely hoitaa kehoa samalla, kun mieli rentoutuu. Rummun avulla voit matkata mielikuviin, jotka vahvistavat ja voimaannuttavat samalla rentouttaen.

Rumpuhoito tasapainottaa kehon energiakeskuksia ja saattaa vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Voihan olla, että saat paremman yhteyden omaan voimaasi tai löydät vastauksia erilaisiin elämän haasteisiin ja ongelmatilanteisiin. Rummutusrentoutus on erilainen ja rentouttava kokemus arjen keskellä!

Hoidon aikana rummulla käydään läpi koko keho hoidettavan ympärillä
liikkuen ja kuljettaen rumpua lähellä hoidettavan vartaloa. Rummutuksen aikana rytmi, tempo ja äänen voimakkuus voivat vaihdella.

Hinnat:
Rummutusrentoutus 30min.:
   30€
Rummutusrentoutus kotikäyntinä*:
   40€


Työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset -10%

* Kotikäynnit Kangasalan ja Tampereen alueella.
!  Rummutusrentoutukset tällä hetkellä vain kotikäyntinä.

rummutusrentoutus

Sivun alkuunMilloin hoito ei sovi?

Ihan aina eivät hierontahoidot (Shiatsu, Intialainen päähieronta ja Rentoutushieronta) sovi; esteitä ovat vakavat sairaudet, esim. sydän- ja verisuonitaudit, aivoverenkierron häiriöt, syöpä ja pahanlaatuiset kasvaimet. Raskauden aikana voi tulla shiatsuhoitoon (ei kuitenkaan ensimmäisen kolmanneksen aikana), mutta akupisteitä ei käsitellä erikseen. Myös tavallinen flunssa tai muu akuutti sairaus on syytä hoitaa pois ennen hoitoon tuloa.

Rumpuhoito sopii yleensä kaikille, mutta esimerkiksi flunssa tai muu akuutti sairaus on hyvä hoitaa ensin pois.

Jos olet epävarma jonkin hoidon soveltuvuudesta kohdallasi, ota yhteyttä.

Sivun alkuun
Etusivulle